دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه کارگروه ارتباط با صنعت با نماینده شرکت آرد
برگزاری جلسه کارگروه ارتباط با صنعت با نماینده شرکت آرد
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سید محمد مظلومی" رئیس این دانشکده از سلسله جلسات شورای عالی غذا، جلسه کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید با موضوع نان سالم در تاریخ شنبه 27 آذر 1400 با حضور جمعی از اساتید عضو شورا و مهندس رزمجو، نماینده شرکت آرد سپیدان، در دانشکده تغذیه و علوم غذایی خبر داد.
در این جلسه مشکلات و موانع جایگزینی آرد کامل گندم بجای آرد های سبوس گیری شده در نانوایی های استان و راهکار های رفع این موانع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
از جمله این راهکارها می توان به اطلاع رسانی و فرهنگ سازی عمومی در خصوص مزایای نان کامل و مضرات نان های بدون سبوس، تخصیص یارانه به آرد کامل و نان تهیه شده از این آرد و ایجاد هماهنگی بین دستگاه های اجرایی و ذیربط و تولید کنندگان آرد، اشاره نمود./ف نوروزی فرد
پایان خبر


نظر دهید